Denne Compact Coin-lommeboken er for techies, ikke mynter.

Denne Compact Coin-lommeboken er for techies, ikke mynter.

Men det er veldig nyttig, med RFID-skjerming, smart design og en kul blekksprutlogo.

Nodus Compact Coin lommebok Foto: Nodus.

Design er viktig med noe produkt, men med lommebok design er det nesten alt. Det bestemmer estetikken, brukervennligheten og komforten til det aktuelle sporsmalet, og hvis du far alle disse tingene riktig, er det veldig vanskelig a lage en darlig lommebok. Tilfelle i punkt: Denne 59 ($ 80) Compact Coin-lommeboken fra et lite engelsk selskap med navnet Nodus. Navnet er litt misvisende, men det kan bare passe noen fa mynter, og det er mest nyttig for noen som meg, rikere pa kontaktlose kort enn nikkelbasert lovlig betalingsmiddel.

Som Vannfelt Finn Access Wallet som jeg gjennomgikk for noen maneder siden, har Compact Coin RFID-skjerming, som bare er en barriere for tradlos overforing som hjelper meg med a holde et sett med betalingskort isolert pa innsiden og bare ett kort, vanligvis min reisekort, brukbar pa utsiden. Compact Coin har ogsa en glidelas og samme grunnleggende layout som Finn Access, men det slims alt ned og hever kvaliteten pa design litt hoyere. Jeg har brukt den i lopet av de siste halvannemanedene, og jeg ma si at den er vokst til a bli min nye favoritt lommebok: Passer kanskje litt mindre enn min forrige, men gjor det i finere stil og uten a bukke ut jeanslommen like mye.

Jeg er en sucker for en god opprinnelseshistorie, og Nodus er et oppriktig eksempel pa at et par unge produktdesignere far hodet sammen og starter en bedrift fra bunnen av. Etter a ha begynt med en Kickstarter-kampanje for et iPhone-tilfelle i 2013, utvidet de seg raskt til a lage lommeboker, og Compact Coin er deres nyeste produkt, lansert uten hjelp med hjelp av crowdfunding. De bruker bare de gode typer skinn – fullkornet og toppkornet, gronnsaker-solbrent for en mer miljovennlig fargestoffer – og de svetter de sma detaljene som den subtly pregede blekksprutlogoen. Jeg elsker folelsen og teksturen av fullkornet Compact Coin-lommeboken, som begynner a age godt pa kantene. Det lukter ogsa fint.

Til tross for «mynt» i navnet pa denne lommeboken, ville jeg absolutt ikke anbefale det som en myntpose. Det som gjor det nominelt myntvennlig er glidelasen, som jeg finner nyttig av en annen grunn. Jeg bruker det lille myntkammeret pa innsiden for alltid a b re et SD-kort med meg, noe som er min tilbakeslag i tilfelle at noe virker feil med kameraets lagring. I midten av lommeboken spretter jeg i et par sedler av papirpenger og et halvt dusin visittkort, og det tredje interne sporet jeg fyller med min ID og bankkort. Det er nok plass til a syltetoy sa mange som 17 kredittkort der, men dette er egentlig ikke tingen for folk som liker a b re massevis av papir eller plast med dem. Denne lommeboken knuter deg mot minimalisme, og hvis du er av samme sinn, som jeg er, er det en god form.

De to ytre lommene er vertskap for min Oyster-kort for a reise rundt i London og midlertidige ting som notater og kvitteringer. Jeg finner dette arrangementet for a v re en fin og stromlinjeformet tiln rming til a komme seg rundt i London, og fordi alt er trygt lost opp, har jeg fa bekymringer for a miste noe mens jeg beveger meg rundt.

RFID-skjerming pa Nodus Compact Coin, jeg har kommet for a finne, blir sjenert for a v re perfekt. Hvis jeg bare har min Oyster-kort pa utsiden og andre kontaktlose kort inni, vil Oyster-leserne pa undergrunnsstasjoner noen ganger bli forvirret. Min losning for dette har v rt a sette inn et visittkort bak reisekortet, og oke avstanden og isolasjonen fra ting inni – som loser alle problemer med kortspill. Det ville ogsa v rt fint hvis begge ytre lommene var RFID-skjermede, men bare den ene siden er den (uten blekksprut pa den). Likevel er disse sma feil i en ellers veldig god design. Nodus forteller meg at det har lyttet til tilbakemeldinger fra brukerne og reversert retningen pa glidelasen fra den jeg testet (som er vist i denne anmeldelsen): gjor lommeboken tryggere ved a apne toppen, fremfor siden forst.

Compact Coin-lommeboken er ikke billig pa $ 80, og det er absolutt ikke ideell for alle. Det gjor en middelmadig jobb med a b re mynter, og du kan ikke tinge dusinvis av hundre dollarregninger i den. Men dens transcendentale kvalitet er ganske enkelt god design. Den er sydd sammen noyaktig, glidelasen virker med en uendelig glatthet, og jeg er igjen med inntrykk av ekte kvalitet hver gang jeg plukker den opp og bruker den. For mange er det nok.

Neste opp i vurderinger.

Na Trending.

Kommandolinje.

Command Line leverer daglige oppdateringer fra n r fremtid.