En annen sjafor til a dele veien.

En annen sjafor til a dele veien.

Min kjoreopplevelse fra a v re en klasse 3 manuell student i Bukit Batok Driving Center (BBDC) og videre.

Torsdag 16. mars 2017.

Tips for a oke sjansene dine for a fa prove-selge leksjoner.

Omtrent 80% av leksjonene jeg deltok pa, var fra prove-selge. Dette var fordi jeg ikke ville vente til min avanserte booking leksjoner a starte som var 2 maneder unna. Og for avansert booking leksjon, er det begrenset til 3 leksjoner per uke. Med try-sell-alternativet kunne jeg starte min praktiske leksjon neste dag etter innmelding (jeg har allerede bestatt grunnleggende teoretisk test for 10 ar siden). En ting om prove-selger leksjon er at du sannsynligvis ikke vil bli tildelt din standard gruppe instruktor. Det er fordeler og ulemper i dette som jeg vil beskrive i et annet innlegg. Sa da jeg kom til mine avanserte bookingspor, var jeg allerede i fase 2. Sa klarte jeg a fullfore leksjonene mine pa 3 + maneder.

Noen tips for a oke sjansen til a fa en prove-selgespor.

Som nevnt ovenfor er konkurransen veldig intens. Du konkurrerer nok med hundrevis av andre studenter som prover a fa en prove-selgespor pa samme tid. Jeg prover ikke a skremme deg, men det er slik det er (jeg er ikke sikker pa om Auto-leksjoner, men det virker Manuell leksjoner er i hoy ettersporsel, sannsynligvis pa grunn av begrenset tilgang til instruktorer). Leksjoner blir snappet opp om noen sekunder. Du kan miste sporet ditt selv om du ikke er rask nok til a bekrefte sporet du har valgt! Det er som a snatching for rabatt avtaler under et online brann salg. Jeg haper under pointers kunne gi deg en kant:

Velg a se etter try-sell-slots i lopet av noen ulike timer – jeg skjonte at det er lettere a fa prove-selgespor etter midnatt nar de fleste sover. Noen av sporene mine var kommet rundt klokken 2 om morgenen (jeg er en nattperson). Imidlertid er de vanligvis 730am spor av neste dag. Bedre enn ingenting riktig. I tillegg virker det som om det er lettere a fa prove-selgespor i lopet av klokken 12-2. Jeg antar at mange mennesker surfer pa nettet under lunsjtid.