ETS TOEFL IBT.

ETS TOEFL IBT.

Forbrukerklager og vurderinger om ETS TOEFL IBT.

Belopene ble redusert, men fikk ikke bekreftelsespost.

Belopene ble redusert, men fikk ikke bekreftelsespost.

TOEFl ibt test score ikke mottatt.

Den 27. september mottok jeg en e-post fra Toefl-organisasjonen at resultatene fra testadministrasjonsdatoen er forsinket fordi de er under administrativ vurdering. Selv om det er oppgitt i e-postmeldingen at poengsummen kan bli forsinket i storre enn fire maneder, har mye mer tid gatt. E-posten inneholdt et par telefonnumre og en e-post hvor jeg kan gi mine problemer.

Sa, dette er min e-post som ber om at mine poeng skal rapporteres sa snart som mulig.

(student som bor i Kanpur City, Uttar Pradesh)

Kontaktinformasjon: E-post: [email protected]

Toefl IBT test score ikke mottatt.

Den 27. september mottok jeg en e-post fra Toefl-organisasjonen at resultatene fra testadministrasjonsdatoen er forsinket fordi de er under administrativ vurdering. Selv om det er oppgitt i e-postmeldingen at poengsummen kan bli forsinket i storre enn fire maneder, har mye mer tid gatt. E-posten inneholdt et par telefonnumre og en e-post hvor jeg kan gi mine problemer.

Sa, dette er min e-post som ber om at mine poeng skal rapporteres sa snart som mulig.

(student som bor i Kanpur City, Uttar Pradesh)

Kontaktinformasjon: E-post: [email protected]

Vennligst, hvordan kan vi hente passordet, han ble gitt opptak pa Meridian University Canada og institusjonen instruerte oss om a gi passordet for a fa tilgang til poengsummen hans.

Brasil-Brasilia-CNA-Lago Norte-unprofessional team.

Ill utrustet senter, uprofesjonelt team.

Ill utstyrt sentrum, fryktelig opplevelse.

Min rapporteringstid var kl. 09.30 og teststarttid var klokken 10.00. Jeg var der godt for kl. 9.30, og det var ogsa mange andre testtakere. Vi ble imidlertid laget for a vente godt forbi 11.00, staende i en korridor i over en time pa en veldig varm og fuktig dag. Nar vi til slutt ble tatt til vare seter, var rommet ogsa ikke airconditioned; individuelle skriveborde ble skilt fra hverandre av kartongfiler som var omtrent fast mellom hver plass. Senteret ga ikke last lagring og tillater oss heller ikke a ta posene i en plastpose i testrommet som skal plasseres under setet som nevnt i instruksjonene.

Sa under testen var vi ikke bare veldig lei av a sta og vente, og varmen og fuktigheten, men ogsa matte bekymre oss om innholdet i vare poser som kreditt- og debetkort, penger, ulike former for identifikasjonspapirer og telefoner.

Alt i alt var det en fryktelig opplevelse.

Jeg ville ikke foresla dette senteret for noen andre.

Ill utstyrt og ikke-funksjonell senter.

Men det store problemet var med deres systemer som ikke kjorte riktig.

Antall studenter som kommer i sentrum er sa stort at myndighetene ikke klarer alle testene ganske bra. Dette senteret shoul.

bli utestengt og ikke lov til a utfore testene. Fremtiden for sa mange studenter kan bli truet pa grunn av dette.

Ogsa jeg vil gjerne avbryte og komme tilbake til testen uten a matte betale igjen. Pls anbefaler.

Kan ikke registrere (Dupliser profil)

Jeg har forsokt a registrere TOEFL, men det sa & quot; En eller flere profiler eksisterer allerede med disse dataene. Det er ikke tillatt a lage en duplikatprofil. Vennligst bruk «Glemt passord» eller «Glemt brukernavn» -knappen pa innloggingssiden for a hente innloggingsinformasjonen din. MERK: Nar du har opprettet profilen din, har du begrensede muligheter til a oppdatere den. V r sikker pa at informasjonen du oppgir er korrekt. «. Jeg har virkelig ingen anelse om hva som skjedde. Jeg har provd sa mange ganger, men jobber fortsatt ikke. Vennligst se pa dette problemet og hjelp meg sa snart som mulig.

Ladet mer enn 170 USD for testen.

Jeg ser min billett og ingen e-post.

ETS ID: 12673660.

Betaling ikke behandlet pa grunn av feil informasjon.

Det er ikke angitt hvilket som er feil og hvordan a vite arsaken til betalingsfeil.

Dublicate betaling.

Ufullstendig transaksjon.

OG VENNLIGST, MA DU MA VITE OM MINE PENGER PA $ 340,72, DER ER DEDUKSERT FRA MY BANK ACCOUNT OG AVSENDT I DIN REGNSKAP.

MATTER ER MEST HELGENDE OG URIGT SVAR SVAR I MINE E-POST ADRESS ELLER TELEFONNUMMER HENVISNING NEDSEN.

Min e-postadresse er [email protected]

Telefonnummer = 647-409-3364.

ETS ID = 12717049.

Hammad Ahmed Khan.

OG VENNLIGST, MA DU MA VITE OM MINE PENGER PA $ 340,72, DER ER DEDUKSERT FRA MY BANK ACCOUNT OG AVSENDT I DIN REGNSKAP.

MATTER ER MEST HELGENDE OG URIGT SVAR SVAR I MINE E-POST ADRESS ELLER TELEFONNUMMER HENVISNING NEDSEN.

Min e-postadresse er [email protected]

Telefonnummer = 647-409-3364.

ETS ID = 12717049.

Hammad Ahmed Khan.

PENGER BETALT MEN IKKE BEKR FTELSE MOTTATT.

Penger trukket, men reschedule skjedde ikke.

Telefonnummer: (91) 8012298122.

ETS ID: 12661845.

PENGER BETALT MEN IKKE BEKR FTELSE MOTTATT.

Vennligst hjelp meg med det.

ETS ID: 12483672.

Ikke skansom test.

Jeg trengte resultater for en LLM IP-lov i Edimbourgh University for 24. november.

Den 16. november uten resultat pa internettprofilen har jeg kontaktet dem via telefon i Frankrike. De sendte meg til kundeservice i USA. de lover a kontakte meg med et svar. Etter 6 anrop skriver de meg neste svar:

Jeg mister min herre som ble bedt om av arbeidsgiveren min.

Betalt for TOEFL, men ingen registrering.

ETS ID: 12529755.

Betalt penger, men ingen bekreftelse pa den planlagte testen.

ets id: 12599328.

Betalt penger, men ingen bekreftelse pa den planlagte testen.

Vennligst hjelp meg med det.

Betalt penger, men dint mottar bekreftelse.

Vennligst hjelp meg med det.

ETS ID: 12646935.

Del dette nettstedet med andre.

Nylig oppdaterte klager.

Jeg bestilte en sko verdt RS 2399. og jeg returnerte den pa.

Jeg bestilte togbilletten min fra sulurpet til.

Jeg mistet min iPad i en bil tatt fra koperkhairane til.

Respektert Sir, jeg heter Kethavath Naresh Naik. Min.

Jeg er jurist ved jamia millia islamia, en kvinne 22.

Kj re herr, jeg vil be deg fordi jeg har en jio.

Hei, Mitt navn er Aayush Dubey. Jeg brukte ide bredband.

Uten a gi ny avgiftsstruktur for 2018-19, Foster.

Jeg Fru Sarika Patil, fra NAGPUR er SBI kontoinnehaver.

Jeg har ladet et jio nummer 9636309211 med mengde.

Bruker registrering.

For a bekrefte kontoen din, vennligst klikk pa linken i meldingen.