Lagos RRS Arrests Driver Of Slot Nigeria I Kaduna Over Eloping Med N6m Verdien av Varer.

Lagos RRS Arrests Driver Of Slot Nigeria I Kaduna Over Eloping Med N6m Verdien av Varer.

Slot Nigeria Limited er en sjafor av popul re gadgets butikk, og har blitt arrestert av operatorene i Lagos State Rapid Response Squad over omlegging av N5.95m verdi av varer; b rbare datamaskiner, mobiltelefoner og tilbehor.

Det ble samlet at RRS arresterte Olumide Babajide i Kaduna State hvor han ble sporet fra Lagos State og ecovered varer verdt N4,654,224.

Det ble samlet at foreren var engasjert i mars 2017 av Ikeja-baserte selskapet. Han ble palagt a transportere sendingen til Slot Outlet pa Victoria Island, Lagos 2. mai 2017 da han loftet med alt.

Jeg skulle levere den til et annet uttak i VI, Lagos, men i stedet tok jeg varene til Pam-Pam Hotel, Ikeja, mens jeg returnerte selskapets Hilux-lastebil til var offisielle garasje.

Dette var ikke forste gang jeg flyttet b rbare datamaskiner, mobiltelefoner og tilbehor fra ett uttak til det andre. Siden jeg ble med i selskapet i mars, og jeg ble tildelt jobben til en leveringsmann, sa var det hadde v rt min ide om a avlede varene og abscond, & # 8221; Olumide avslort.

Han fortsatte, «For jeg kom til Kaduna, kontaktte jeg allerede en av kjoperne. Hun kjopte N1.4m av varene mens jeg solgte i enhet til andre kjopere ogsa. & # 8221;

Kilder avslorte at den mistenkte pa Kaduna dashed ut ca 10 mobiltelefoner til forbipasserende. Han ga ogsa ut tow-telefoner til en ny elskerinne mens han kjopte en Peugot 206, 1999 modell for N912,000.

Olumide som er en far til tre er et diplom i datavitenskapsholder ble ogsa rapportert a ha skaffet seg en 32 tommers LCD-TV for N62 000 mens han ble plassert pa et hotell da han forlot sin kone og barn som ogsa var i Kaduna.