Lenovo G50-45 RAM-spor.

Lenovo G50-45 RAM-spor.

Jeg bestemte meg for a oppgradere rammen pa min Lenovo G50-45 laptop og sette en 8 gb i den andre sporet som forlater 4 GB RAM pa plass, og na vil den b rbare datamaskinen ikke starte hvordan loser du dette problemet? det sier at den stotter opp til 16 GB. Takk.

Jeg bestemte meg for a oppgradere rammen pa min Lenovo G50-45 laptop og sette en 8 gb i den andre sporet som forlater 4 GB RAM pa plass, og na vil den b rbare datamaskinen ikke starte hvordan loser du dette problemet? det sier at den stotter opp til 16 GB. Takk.

Hvis ikke – og for alle som ser etter lignende informasjon / losning – her gar:

Det er en 4Gb + 2Gb-paring – IKKE «matchet»!

Jeg planlegger a «oppgradere» min til 12Gb, akkurat som du provde a gjore, sa jeg vil kjope en 8GB og beholde 4Gb.

(Hvis Mitt forsok helt feiler, kjoper jeg bare en 2Gb modul for a matche, men «matchende» SIZE er IKKE sa viktig.)

(1) SETT ALDRI LARGER-kapasitetsmodulen i FIRST RAM-sporet, jo mindre i det andre;

(2) de reiste virkelig a v re like likte som mulig (om ikke «det samme») i alle andre henseender.

+ «CL =» eller CAS-latensnummer (kan v re alt fra f.eks. 6 (fint og lavt) opp til f.eks. 13 (ganske hoy ventetid = langsommere)

+ «Speed» – se etter, for eksempel «1600» eller «1866» (disse betyr henholdsvis 800MHz og 933MHz; DDR = Double Data Rate)

+ Din nye 8Gb-modul er IKKE en DDR4-generasjon, men en DDR3, i trad med det vi allerede har inne.

Du burde fa litt penger tilbake, hvis du ma gjore dette (minus eventuelle returpenger avhenger av forhandler); 3 er billigere.

Husk, jeg kjorer en «standard» -konfigurasjon pa 4 + 2 = 6Gb; De vil v re «identiske» i alle andre henseender, men «storrelse».