Professional Retrofits ‘portefolje.

Professional Retrofits ‘portefolje.

Vennligst se var portefolje for ytterligere referanser. Vi gleder oss til a jobbe med deg.

DIY VW Transporter T5 GB og T5.1 7E. Slik finner du et BCM-varenummer for Cruise Control Retrofit.

Det finnes 5 typer kroppskontrollmoduler (BCM / J519), kun 3 av dem stotter Cruise Control. Den installerte typen kan enkelt bestemmes av kontrollmodulets delenummer. Hoyere utstyrte typer inkluderer alltid alternativene fra de lavere utstyrte.

Dette er ment a bli brukt av en trent og kompetent person. Hvis dette ikke er deg, vil jeg anbefale at du forlater dette til en profesjonell. Husk alltid a folge sikkerheten forst, og hvis noe ser farlig ut, ma du ikke gjore det. Jeg har til hensikt at denne informasjonen kun skal brukes som referanse. Mens jeg tror at informasjonen i denne DIY er noyaktig, vil jeg ikke holdes ansvarlig for unoyaktig informasjon, eller for skade pa eiendom, skade, opphor eller dod.

1. BCM er plassert til hoyre over gasspedalen.

2. Fjern alle skruene vist under med T-20 torxen.

3. Trekk dekselet fra festene og fjern det. Sjekk delnummeret til din BCM og send oss en e-post med det, og vi vil gjore resten.

Besok var hjemmeside for a kontakte oss for a fa ordninger for installasjon.

Besok var nettbutikk for a kjope forsyningssett kit.

Post navigasjon.

31 tanker om & ldquo; DIY VW Transporter T5 GB og T5.1 7E. Hvordan finne et BCM-varenummer for cruise control Retrofit & rdquo;

Jeg har en VW T5 2010 med BCM modell 7H0937086D og lurte pa om det er mulig a ettermontere cruise control. Trenger jeg a endre BCM?

Jeg har en VW T5 2013 med BCM modell 7H0937086K og lurte pa om det er mulig a ettermontere cruise control. Trenger jeg a endre BCM? + muligheten til a endre MFD.

Kan du gi meg noen kostnader?

Hei, ja, din BCM ma byttes ut for 087 en. for prising vennligst send oss en e-post direkte.

Hei Jeg har akkurat passet en mfsw til min t5 og ville ha det koblet sammen og ha en mfd sa vel a se mpg og ting, men mine bcm-ender i 86B ville bcm trenge a endres ogsa.

Din bcm skal v re bra for MFSW.

Min kontroller har nummeret 7h0937049ae og jeg vil la meg installere et cruise. gar med enheten.

Hei, for meg ser det ut til at du har en T5 produsert 2004-2009, i din modell vil BCM v re bra hvis du har fire pinner i det tomme sporet merket, hvis det ikke er noen pinner, du trenger nytt en BCM for cruise control.

Hei min Bcm slutter 87k. Er jeg rett i a tenke jeg kan ha cruise og mfsw utstyrt. Kan det v re mulig a passe en av gti mfsw med cruise pa hjulet eller trenger jeg a ha cruise pa en egen stengel.

Ja 087 BCM ville v re fint for cruise control. Cruise ville ikke fungere fra det nye mk7 / T6 rattet, det ma v re pa stengelen.

Hei Jeg har montert noen MFSW-brytere til min T5 2012 og kjore ekstra ledninger etter behov. Jeg har en BCM no 7H0937087H kan du fortelle meg om jeg ma endre BCM, takk Steve.

Hei, i transportor t5 vil 087 bcm v re bra for cruise control og for mfsw knapper.

Jeg har en BCM fra en 2005 Caravelle som har cruise control, vil den ogsa stotte MFSW. BCM-koden er 7H0 937 049 Q.

Lee hvis du tenker pa a ha Mk6 golf mfsw montert pa din T5, etter var kunnskap kan dette ikke gjores. Mk6 hjul kommuniserer med en BCM med LIN-buss, gamle BCM ville ikke ha det.

Jeg har en 2008 T5 og jeg vil gjerne installere ny BCM. Jeg vil gjerne installere mk7 Golf MFSW med cruise control i rattet. Hvilken BCM du vil foresla a bli installert og trenger den noe annet ogsa?

God morgen Jeg er redd, dette ville ikke v re mulig a oppna pa 2008 Transporter T5 kjoretoy.

Lurer pa om du kunne hjelpe. Jeg har en 2005 California med cruise control @ Mfsw & # 8211; fabrikkmontert. Min BCM ble erstattet i 2014 og har na 7H0937049AE & # 8211; det er na feil. Ser pa deler base.org 2005-modellene kan ta 049L, 049Q, 049AA eller 049AE. Stotter alle disse funksjonene (cruise og MFSW)?

Beklager, jeg kan ikke rad om varenumre og kompatibilitet. Jeg vil rad til a kontakte din lokale VW og bestille BCM basert pa chassisnummeret.

Hei, jeg har en 2014 T5.1 Highline med cruse control og mfsw og ser ut til a passe pa flatbunnen mk7 golfhjulet med cruse knapper pa hjul i stedet for pa stengelen, er dette mulig og vil jeg trenge a endre slip ring hilsen Carl.

Mk7-hjul med cruise control pa det, ville ikke fungere med T5 jeg er redd & # 8230;

Kan du X gi meg en pris for vw t5 bcm: 7h0 937049t.

Jeg har en BCM 7H0937086H.

Er det mulig a fa cruise kontroll?

Ja det er, men du trenger nytt bcm varenummer 7H0937087.

god morgen, min bcm er 7h0937049aa, jeg kan montere cruise control? hvilke deler trenger jeg? Takk skal du ha.

God morgen, hvis din VW Transporter T5 kommer med fabrikkmonterte elektriske vinduer, vil din BCM stotte oem vw cruise control kit. Komplett cruise control retrofit kit for vw t5 er tilgjengelig her http://vag-shop.co.uk/cruise- kontroll-sett / volkswagen / OEM-cruise-kontroll-ettermontering-for-vw-transporter-t5-2004-2010.html.

Jeg har en 2013 Highline med et BCM nummer pa 7h0937087k som har utviklet problemer med flimrende dash lights og parkeringssensorene piper i tide med indikatorene nar jeg svinger til venstre for a nevne noen. Hvis jeg trenger en ny BCM, vil det v re en rett bytte hvis jeg far en med samme nummer eller vil den bli kodet til min van?

Hei, ny BCM trenger koding og fjernkontrollene dine ogsa.

Hei, jeg tror min er bra for MFD sa vel som cruise, kan du bekrefte for meg, vennligst, BCM T5GP,

ja 2010 T5.1 med BCM T5GP, 7H0937087 er fint a ha en cruise control ettermontert.

MFD vil ogsa fungere.

Hei, jeg har en 2010 T5.1 med en BCM T5GP, 7H0937087B. Jeg vil gjerne ha retrofit med en cruise control med MFD, kan du bekrefte at dette er riktig BCM for jobben, v r sa snill,