Royal Serenade og fontener Night Show – beste tidsluke?

Royal Serenade og fontener Night Show – beste tidsluke?

Jeg er spent pa a gjore mitt forste besok til Versailles med mannen min og to skolealder i august, og jeg prover a finne ut den beste tiden a bestille billetter til Royal Serenade dansen gjennom hallen av speil. Jeg forstar at bygningene lukker klokka 6:30, hagen og amp; park n rt klokken 8:30, fontenen viser starter rundt 9 pm og fyrverkeri showet (pa kombinert billett) skjer ikke for klokken 11.00. Det er billettider for Serenade-turen, som starter kl 6:40 og loper gjennom kl. 8:15 pa lordagskveldene.

Jeg prover a finne ut alt dette – har noen som har gatt et forslag til en plan om a se begge showene uten a fole at vi kjorer for mye, eller stakk venter pa ting som skal starte? Eventuelle kommentarer til de mulige planene nedenfor? Og jeg haper du kan v re i hagen fra klokka 20:30 til fontenen viser starter kl 21, hvis du har en billett?

– RER C fra Paris for a besoke Versailles klokka 12:30.

– rask piknik i parken, deretter tur Trianon palasser (rask) & amp; Marie Antoinettes hamlet (rolig) forst, da Chateau senere pa ettermiddagen.

– Ga inn i Versailles by til middag.

– tilbake til 8:15 Serenade dans i Hall of Mirrors.

– Ga til hagen for fontenen.

– fyrverkeri (samme sted?) klokka 11

– Kjor for RER tilbake til Paris (er drosjer det eneste plan B transportalternativet?)

Er det bedre a se et tidlig Serenade-show, ga til byen til middag etter 19:00, og kom tilbake etter at fontenen har startet, rundt 9:30 eller 22:00? (Mindre tid for barna a fa antsy i hagen og vente pa fyrverkeri). Og ja, barna mine elsker a holde opp sent, sa jeg tror vi er ok med den lange natten.

Det har sa mange nyttige sporsmal og svar pa beste planer for Versailles – takk for ytterligere hjelp!

Bruk nettsiden www.transilien.com, og du vil se alternativer hvis du savner den siste RER tilbake til Paris. Det er nattbusser, men de loper bare en gang i timen. Husk det er 3 togstasjoner i Versailles.

Tusen takk, French_Mystique. Flott link!

Eventuelle rapporter om suksessen til oppdraget ditt? Vi planlegger den samme typen ting, men jeg har 5 tenaringer 13,13,15,16,19 (EU fra Tyskland), slik at alle barna er gratis. Jeg tenkte ikke pa a ga til byen til middag mellom! Jeg tenker ogsa pa a leie sykler der om dagen og sykle rundt hagen. Vennligst del!

Jeg har ikke klart a finne en mate a kjope alle billettene pa en gang sa langt. Jeg vet at natteshowet drives av et eksternt selskap, som trolig er grunnen til at du ikke kan legge det til alt annet. Jeg far dem enten pa en FNAC-butikk i Paris eller etter ankomst i Versailles.

Her er min oppsummering for backup nattbussen: Noctilien N145. Den forlater Gare de Versailles Rive Gauche (jeg antar det er rett ved Rive Gauche jernbanestasjon, men jeg kan ga galt.) Klokken 1:45 og kommer til Gare Montparnasse klokken 2:37. De andre 3 stoppene i Paris etter det er Saint Michel Saint Germain, Chetelet og Gare de l’Est. Ikke at vi trenger dem, men det er 3 flere avgangstider: 2:55, 3:45 og 4:45.

Fyrverkeri slutter klokken 23:30? Siste tog rive gauche 23:50, men siste tog Chantiers stasjon forlater senere? Idk hvis jeg bare skal hodet der forst i stedet for rive gauche stasjonen eller se pa N145. Ikke sikker pa avstand 🙂 det foles som om vi planlegger en lignende escapade. vennligst oppdater meg. Min tur er forst satt i August 🙂 Takk for den kjempefint back-up bussplanen.

A gjore det kan v re litt stressende og slitsomt, Dermommy. Jeg er ikke sikker pa om jeg skal gjore det. Jeg har ikke kjent meg med kartet over byen Versailles og leter etter et sted (Chantiers) i morket, kan ikke v re morsomt. Sa igjen vil det v re mange andre mennesker, og sannsynligvis vil mange av dem vite hvor det er, sa man kan bare folge. Hvis jeg har tid, kan jeg finne ut det pa forhand. I hvert fall er det i det minste alternativer for a sitte fast i midten av natten. Jeg gar tidligere enn deg, sa hvis jeg holder meg for det showet, vil jeg fortelle deg hvordan det spilte ut.

Jeg har nettopp utforsket omradet. Etter min mening er det veldig vanskelig a fa det siste toget fra Rive Gauche (11:52 tror jeg) etter fyrverkeri. Stasjonen er ganske n r, men selve slottet er stor, og hvem vet hvor mye mer a ga inne i, ma du gjore. Det siste toget fra Chantiers til Gare Montparnasse forlater kl. 00:31 og folk sier Chantiers ligger ca 25 minutters gange til chateau, sa la oss si om 15 minutter fra River Gauche. Det betyr at du kan lope til Chantiers og fortsatt savner det! Jeg snakker bare for meg selv, men hvis jeg gjor det og savner toget pa Rive Gauche, venter jeg bare pa nattbussen der.

Jo mer jeg ser pa dette, jo mindre jeg liker det. Bade senere tog og nattbuss gar til Gare Montparnasse, som ikke er sa praktisk (for meg i det minste), og vi snakker om de fine timene, sa det betyr a ta en drosje i Paris. forutsatt at du selv finner en. Du kan like godt sove i Versailles i stedet for a ga rundt som gal hele natten.

Jeg tror jeg vil hoppe over fyrverkeri eller gjore meg oppmerksom etter at jeg ser avstandene for ekte og finn ut hvor noyaktig fyrverkeri skal v re. Dessuten er jeg ganske sikker pa at jeg har sett mer spektakul re. Jeg har tvil om at noen kan sla Disney fyrverkeri.

Vi gar ikke til midten av august, men kjopte billetter til tidlig Serenade og planlegger a ga inn i byen til middag for fyrverkeri. Etter det gode radet her, kan vi prove a forlate fyrverkeri tidlig og hodet pa toget. det har v rt en lang dag 🙂 Alle, ha det bra! Takk for gode rad! Vi sjekker inn igjen etter var tur.

Vi planlegger a gjore det samme i Versailles i august. Kan du v r sa snill a oppdatere hvordan traden har fungert.

Hei Galla – Jeg planlegger a gjore kvelden serenade og fontener / fyrverkeri 13. september. Kan du pls rapportere hvordan turen gar denne maneden? Det ville ogsa v rt bra hvis noen kunne fortelle meg om jeg virkelig savner meg ved a bare gjore disse to og ikke passet – billettene er bare sa forvirrende! Vi ankommer i Versailles klokken 16.00 og er bare der den kvelden. Takk.

Royal Serenade og fontener Night Show – beste tidsluke? – Versailles Forum.