Sporsmal om iPad? Fa dem besvart her.

Sporsmal om iPad? Fa dem besvart her.

Svar pa sporsmal om iPad.

1206 sporsmal.

Sa jeg bestilte bare en av de nye (forferdelig darlig navngitte) 9.7 & # 34; iPads, og jeg er na fornoyd med det fordi det virker som om det vil v re vanskelig a finne et anstendig tilfelle. Jeg er klar over Apples ‘deksel, & # 34; men det er akkurat den typen tilfelle jeg ikke vil ha – tynn, spinkel, uten stiv ramme.

Jeg hadde iPad Air og det smarte dekselet, jeg handlet bare min Air for den nye iPad 2017. Til min overraskelse passer det gamle Air smart dekselet perfekt til den nye iPad.

Jeg vil overfore bilder & # 38; videoer fra min iPad til en flash-stasjon, sa jeg har mer minneplass. .

Slik overforer jeg bilder og videoer fra iPhone og iPad til min eksterne harddisk:

Velg Bildeopptak.

Den fungerer bare pa iPad Pro-linjen. Det vil ikke fungere med 2017 iPad 9.7 & # 34 ;.

Absolutt ikke, litiumbatterier i iPad kan ikke «overcharge». Du vil stote pa noe problem mens du bruker iPad plugget. Det er ogsa bra for batteriet: litiumbatterier foretrekker raske ladninger regelmessig i stedet for a v re tomme. Du kan bruke det som du vil uten a v re redd for noe.

Nei, iPad Pro har dessverre ikke 3D Touch.

De vil fungere for alle iPhones og iPads med lynkontakten.

Ja, hvis du kjoper en usb-c til lynledning fra eple.

Ingen iPads har et SD-kortspor.

Sa har denne kontrolleren et batteri inne i det, eller er ladestasjonen bare der for a lade telefonen mens du spiller spill og ikke kontrolleren?

Gamevice trekker det fra iPhone – det er ikke noe batteri inne i Gamevice. Lightning-mottakeren er for lading av iPhone mens du spiller spill.

Onsker a bruke kortleser med iPad, krever det 3,5 mm hodetelefonuttak. Ville bare sorge for at dette er jackstorrelsen pa min iPad. Takk.

Standard 3,5 mm lydkontakt.

Utrolig hvordan dette enkle sporsmalet ikke besvares hvor som helst, ikke her, eller til og med pa produsentens nettsted. Etter noen flere sok fant en anmeldelse pa TechAgeKids som sier: «Det anbefales a v re 7 ar, men tror ikke det er et spill bare for sma barn. Voksne vil nyte det ogsa. & # 34;

Under hetten er en lynkontakt. Du kan koble den til iPad eller iPhone, eller bruk den medfolgende adapteren og lynledningen for a lade Apple-blyanten.

Jeg har notater pa proppen min, og jeg kan ikke fa dem pa iPad Air eller iphone6, men Pro iPad mottar informasjonen fra 6s-telefonen, men ikke iPad Air.

Jeg spurte det samme sporsmalet John F da jeg kjopte iPad Pro 12.9 tommers i juni i fjor. Jeg jobbet med en mann pa genialstangen. Vi bestemte oss for a gi iPad Pro samme navn som min iPad Air. Vi gjorde det meste av data- og applikasjonsutvekslingene pa Apple Store der jeg kjopte dem begge. Vi er ferdige hjemme, vi forlot dem begge pa og logget pa vart tradlose nettverk. De har de samme programmene og alle de samme bildene ogsa. Nar jeg legger til bilder til en, legges de til den andre. Jeg lagrer alle de samme originale bildene pa iMac. Det fungerer veldig bra. Jeg kan fortelle hvilken maskin er som fordi en er iPad Pro og den andre er en iPad Air. Hittil kan hver bruke den nyeste versjonen av IOS.

2017 Ipad pro 10,5 quad hoyttalere.

Ja, det har apninger for fire hoyttalere. Det er et fantastisk tilfelle. Jeg har min med et Smart Cover som kombinerer brukervennlighet med verdifull beskyttelse i tilfelle av denne dyre iPad. Jeg finner ogsa at saken gir akkurat nok tykkelse og grep som gjor IPad sa mye lettere a holde.

Ikke si a ga til innstillinger-varsler – bla ned til widgets fordi det ikke er noen widgets. ikke si, klikk pa Bluetooth-ikonet fordi jeg ikke har en mus.

Jeg har et ganske stort bibliotek. Onsket a bruke iPad pro for lagring av biblioteket mitt siden iPod er ikke lenger tilgjengelig, og jeg blir kvitt Mac Book Pro. En selger pa Apple Store sier at det ikke er mulig a overfore disse filene fra iTunes. Men jeg finner det vanskelig a tro at Apple ville lage et produkt som ikke ville tillate meg a ta min musikk med meg til forskjellige enheter. Pa min Mac lagres musikkfilene i et eget bibliotek som iTunes peker pa for a hente disse filene.

Forrige side & lsaquo; prev Du er for oyeblikket pa siden: 1 1 Page 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Page 12 Page 13 Page 14 Page 15 & # 8230; Side 61 Neste side neste & rsaquo;

Kjop iPad Kjop iPad Sporsmal om iPad.

Handle og l r.

Apple butikk.

For utdanning.

For forretninger.

Apple verdier.

Om Apple.

Flere mater a handle pa: Besok en Apple Store, ring 1-800-MY-APPLE, eller finn en forhandler.

Opphavsrett og kopi; 2018 Apple Inc. Alle rettigheter reservert.